Oldal kiválasztása

rólunk mondták

elégedett ügyfeleink

 

elégedett ügyfeleink

Marcsiék dekorációja minden szempontból megfelelt az elképzeléseinknek, gyönyörűen illett az elegáns helyszínhez, amit a Hilton Budapest biztosított nekünk.
A színek, a formák, az apró kis részletek mind-mind úgy álltak össze egy egésszé, hogy a végeredmény tökéletes legyen!
A vendégek is mind elájultak 

Profi hozzáállás, profi kivitelezés!
Még egyszer köszönjük Nektek!
Kata & Szabolcs

Ha dekorost keresel a legjobb helyen jarsz. 1 talalkozas alkalmaval atbeszeltuk az elkepzeleseinket, minden lehetoseget megmutattak, jo otletekkel szolgaltak, nagyon kedvesek voltak tehat hamar ossze allt a dolog. Jott az arajanlat a megbeszeltek szerint es minden segitseget megkaptunk ahhoz h a sajat kis elkepzeleseinket is el tudjuk kesziteni. Az eskuvo napjan minden ugy volt ahogy megalmodtuk sot kaptunk nehany extra dolgot ingyen „mert ez igy meg szebb”. Kivalo munkat vegeztek, minden csodalatos volt. Koszonjuk!!!!

Marcsiék profizmusa óriásit dobott az esküvônk hangulatán, mindenki imádta a dekort a Columbus Hajón. Minden részlet gyönyörûen kifinomult volt a menyasszonyi csokortól a köszönetajándékokon át az ízléses asztaldíszekig – a legjobb döntés volt Titeket választani, egy pillanat kétségünk sem volt, hogy álomszép hangulatot varázsoltok majd nekünk és a vendégeknek. Köszönjük, és külön óriási köszönet a fotófalért! 
Millió puszi, Kriszti és Dávid

Marcsi különleges feladatot kapott, nagyon egyedi stílusú esküvő dekorációjával bíztuk meg. A feladatot lelkesen és magas színvonalon oldotta meg, jól ráérezve az egyedi hangulatra, melyet kreatív dekorációs ötletekkel dobott fel. Nyitott volt a javaslatainkra, jól és hatékonyan lehet vele és csapatával dolgozni, mindenképp ajánljuk!

Eszméletlen volt! Szeretnénk még egyszer megköszönni a hihetetlen munkátokat, minden részletben látszott, hogy ez nem csak a valaha volt legmenőbb esküvői dekoráció! Ízelítőnek küldök pár képet, bár csak a töredékét adja vissza a teljes hatásnak. Amint megkaptuk a végleges képeket, átküldöm a teljes albumot, mert ezt másoknak is látniuk kell! Nem tudjuk eléggé megköszönni!

Zsófi&Peti

Mindenkinek ajánlom, a kedvesség és a segítőkészség határtalan,az elkészült csokrokba pedig szerelmes voltam! Fél év után is sokszor nem magunkat nézem az esküvői fotóinkon,hanem a virágainkat 

A legügyesebb dekorosok, akikkel találkoztunk. Kreatívak, maximálisan rugalmasak, és teljes mértékben az Ifjú Pár segítségei, tapasztalataikkal mindig segítőkészen állnak rendelkezésre! Köszönjük Nektek Marcsi, egy élmény volt Veletek találkozni!

Marcsi mindvégig nagyon nagy segítség volt ötleteivel és tapasztalatával a tervezés során, az esküvőnkre pedig gyönyörű dekorációt készítettek. Mind a menyasszonyi csokrom, a ceremónia- és az asztaldíszek, a köszöntő csokrok, az ültető tábla, minden varázslatos lett, minden pontosan ahogy elképzeltünk és még annál is szebb! Köszönjük szépen! 

Varázslatos dekoráció és virágok! A menyasszonyi csokrom gyönyörű, az összhatás lenyűgöző volt az esküvőnkön! Hihetetlenül örülök, hogy Titeket választottunk, mert felülmúltátok az elképzeléseinket is! Köszönet a csodáért! 

VÁGJUNK BELE!

TERVEZZÜK MEG EGYÜTT A NAGY NAPOT